Online geld verdienen met een webwinkel zonder inkoopkosten

Geplaatst op 09-04-2022

Categorie: Computer en internet

Wilt u inkomsten online genereren zonder dat u inkoopkosten heeft, dan is dat mogelijk met affiliate marketing. Wanneer u een affiliate shop begint, kunt u met de online promotie van goederen geld verdienen. Als u zich aanmeldt bij het affiliate platform Daisycon, krijgt u de beschikking over het promotiemateriaal dat u binnen uw affiliate webwinkel kunt gebruiken.

Vanuit uw affiliate webshop kan een geïnteresseerde met behulp van een affiliate link doorklikken naar de pagina waarop een bepaald product kan worden aangeschaft. Deze pagina bevindt zich op de website van de affiliate merchant. Als er een verkoop wordt gerealiseerd en het blijkt dat een bezoeker via uw webshop heeft doorgeklikt om een product te kopen, dan zult u een affiliate commissie voor deze verkoop ontvangen in uw account bij Daisycon.

De verzamelde commissies worden bijgehouden binnen uw account bij Daisycon. Wanneer er een bepaald bedrag wordt bereikt, zal Daisycon het geld kunnen overmaken naar uw bankrekening. De gegevens voor deze betaling kunt u binnen uw account bij Daisycon invullen. Ook kunt u aangeven hoe vaak u betaald wilt worden. Wel moet dan op het tijdstip van de betaling de minimale betaaldrempel zijn bereikt, anders zult u moeten wachten tot een volgend betaalmoment wanneer dat wel het geval is.

Wilt u snel van start gaan met een eigen affiliate shop, dan is het een goed idee om daarvoor het script van Vrolijk Internet Services aan te schaffen. Dit PHP script stelt u in staat om snel een affiliate webwinkel in elkaar te zetten. U installeert het met enkele simpele handelingen op een webhosting pakket en na de installatie heeft u een volledige affiliate winkel tot uw beschikking, die via de beheeromgeving eenvoudig gevuld kan worden met producten. Zodra u één van deze producten op basis van affiliate marketing verkoopt, ontvangt u in uw account bij Daisycon een vergoeding voor deze verkoop. U kunt Daisycon zeer eenvoudig binnen uw affiliate shop integreren.