Waarom de Stokke Wipstoel kopen?

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Huis, tuin en wonen

Dit geweldige stuk voor de baby is geen doorsnee wipstoeltje. Voordat we onze zoon er voor het eerst in stopten, keek mijn man me aan en zei: "Ik wil er zelf wel een dutje in doen." De Stokke Steps Wipstoel heeft een grote en ultracomfortabele gewatteerde zitting waar elke volwassene direct jaloers op zal zijn. Het wordt geleverd met een uitneembaar inzetstuk voor pasgeborenen, zodat zelfs de kleinste baby's veilig kunnen worden geknuffeld.

Naarmate je baby groeit, groeit de Stokke Wipstoel met hem mee (tot 9 kg) - hij is verstelbaar in vier verschillende posities, ontworpen om het toenemende gewicht en de mobiliteit van de baby te ondersteunen. Het beschikt ook over een vijfpuntsveiligheidsharnas, schoudervullingen voor comfort en een speelgoedhanger voor entertainment. Bovendien kan hij plat worden opgevouwen voor eenvoudig opbergen en vervoeren, naar mijn mening een must voor alle babyspullen.

Stokke Wipstoel

Dus hier komt de magie om de hoek kijken, tenminste voor mijn baby die van beweging houdt. Wanneer hij in de stoel wordt gewiegd, creëren zijn bewegingen een zachte stuiterende beweging. Jongens, het is als een zelfrijdende auto. Je hoeft geen vinger uit te steken, en terwijl de baby speelt, beweegt het wipstoeltje in die zachte beweging waar alle baby's - in ieder geval mijn baby's - dol op zijn. Gecombineerd met die geniale speelgoedhanger kalmeert het Stokke Steps Wipstoel de baby en geeft het hem de mogelijkheid om zelfstandig te spelen, en het heeft me officieel overtuigd. Mijn kleintje zit er vaak graag twintig minuten achter elkaar in, en een keer bleef hij daar zelfs een uur - totaal ongehoord in mijn huis!

Stokke-producten zijn ontworpen om de ontwikkeling te bevorderen en de band tussen ouder en kind te versterken, en dit wipstoeltje is daarop geen uitzondering. Het gaat verder dan de bruikbaarheid van een standaard wipstoeltje, omdat het door zijn ontwerp op de Stokke Steps-stoel kan worden gemonteerd. Ik heb de Tripp Trapp stoel nog niet, maar mijn baby's hebben er allebei vanaf het begin van genoten om deel uit te maken van de actie, dus veilig en comfortabel baby op ons niveau zitten terwijl we eten en communiceren met elkaar is nog een andere reden waarom ik verliefd werd op deze uitsmijter.