Hoe kan je de Amerikaanse Netflix kijken in Europa?

Geplaatst op 06-12-2022

Categorie: Muziek, televisie en films

Veel mensen in Europa willen graag naar Amerikaans Netflix kijken, omdat dit toegang biedt tot een groter aanbod van films en tv-series dan het Europese Netflix-aanbod. Helaas kan het lastig zijn om toegang te krijgen tot Amerikaans Netflix vanuit Europa, omdat Netflix de content die wordt aangeboden aan gebruikers beperkt tot hun huidige locatie. Gelukkig zijn er enkele manieren om toegang te krijgen tot Amerikaans Netflix vanuit Europa.

Ten eerste kun je een virtual private network (VPN) gebruiken om je locatie te verbergen voor Netflix. Een VPN verbindt je met een server in een ander land en geeft je de mogelijkheid om te surfen op het internet alsof je in dat land bent. Dit betekent dat je Amerikaans Netflix kunt kijken door je te verbinden met een VPN-server in de Verenigde Staten. Dit is een veelgebruikte methode om toegang te krijgen tot Amerikaans Netflix vanuit Europa, maar het kan soms problemen opleveren als Netflix de VPN-verbindingen detecteert en blokkeert.

Daarnaast kun je ook een smart DNS-service gebruiken om toegang te krijgen tot Amerikaans Netflix. Een smart DNS-service wijzigt de DNS-instellingen van je internetverbinding en stuurt verkeer naar Amerikaanse Netflix-servers, zodat het lijkt alsof je in de Verenigde Staten bent. Dit is een goede manier om toegang te krijgen tot Amerikaans Netflix, omdat het niet zo makkelijk te detecteren is als een VPN. Het nadeel is echter dat smart DNS-services vaak trager zijn dan VPN's en dat ze niet altijd even betrouwbaar zijn.

Een andere optie is om een Amerikaans Netflix-abonnement te krijgen. Dit kan moeilijk zijn als je niet in de Verenigde Staten woont, omdat je een Amerikaans betaalmiddel en een Amerikaans adres nodig hebt om een abonnement te krijgen. Als je eenmaal een Amerikaans Netflix-abonnement hebt, kun je het gebruiken om toegang te krijgen tot Amerikaans Netflix vanuit Europa door je te verbinden met een VPN-server in de Verenigde Staten. Dit is een goede manier om toegang te krijgen tot Amerikaans Netflix, maar het kan moeilijk zijn om aan de benodigde informatie te komen als je niet in de Verenigde Staten woont.